Vänersnäslägret Vecka 30 (21/7-26/7)

Sedan tidens begynnelse (eller åtminstone sedan 1960) har IOGT-NTO-rörelsen arrangerat ett sommarläger i lägergläntan på Vänersnäs. Lägret har alltså i över 60 år varit en samlingsplats för myggor, samt fantastiska deltagare och trygga ledare.

De flesta ledarna som är med, har själva deltagit som barn på lägret..
"En gång Vänersnäs, alltid Vänersnäsare"

Vi hoppas att du vill vara med i den speciella känslan som det innebär att få delta på ett Vänersnäsläger med myggbett, skratt, aktiviteter, äventyr, nya kompisar och iskalla bad i Vänern!


Varmt välkommen att delta på sommarens härligaste läger! Vi längtar efter dig/er!

Vänersnäslägret 2024

Sociala medier

Fotogalleri

Funderingar?

Kontakt

Tel. 073 - 610 75 90                                                               Mail. vanersnas.lagret@junis.se


Sponsorer

Sponsorer

Vi tackar följande föreningar/företag för ekonomiskt bidrag/sponsring och stöd på annat sätt som att tex hjälpa oss med att handla eller att iordningsställa upp och även ner lägret. Och vi tackar alla runtomkring som ställer upp med olika insatser både före, under och efter lägret! Utan er hjälp hade lägret inte blivit lika bra! 

Vill du SPONSRA Vänersnäslägret?
Vi som genomför Vänersnäslägret gör det helt ideellt, och vi är medlemmar i en ideell Nykterhetsorganisation , IOGT-NTO-rörelsen. Vi gör läger för barn och unga så att de får fina sommarminnen och upplevelser att ta med sig för resten av livet. Vi behöver all sponsring vi kan få, så att vi kan erbjuda det bästa för alla barn och unga och alla ledare såklart!
Du/ni kan bidra med ekonomisk sponsring så att vi kan köpa in allt som behövs för att driva ett läger under en vecka. Vi köper in all mat och tillagar den på plats på lägerplatsen på en åker vi får låna av en bonde. Glass och godis, samt läsk går åt i vår godiskiosk! Utomhusaktivitetsgrejer tar vi tacksamt emot, även pysselgrejer. Vi gör även förbättringar på lägerplatsens alla delar som kiosk, utomhusdassen, kokplatsen, diskplatsen, lilla scenen, sjukstugan mm. Som TACK får du ett DIPLOM att hänga upp i din/er verksamhet. Vi gör även reklam för er på hemsidan och facebook, instagram.

 Sponsorer 2024

IOGT-NTO Nya Bohus o Kungälv
IOGT-NTO Biografen Vara
IOGT-NTO Alingsås
Kandyz Trollhättan 
Fritidsbanken Trollhättan

Historiska bidragsgivare

Ariel Vårgårda
Melleruds Hopp
308 Borås
A W Styrlanders Minne, Lilla Edet
Friska Vindar, Herrljunga
IOGT-NTO-föreningarna i Bengtsfors kommun
7 end
IOGT-NTO Klippan, Göteborg
IOGT-NTO Skatås, Göteborg
Ungdomsstiftelsen
Göteborgs stad
IOGT-NTO Klippan
IOGT-NTO Borås
IOGT-NTO Alingsås