Stöd/sponsring och samverkan för barn och unga -Vänersnäslägret

Vi som genomför Vänersnäslägret gör det helt ideellt, och vi är medlemmar i en ideell Nykterhetsorganisation,  IOGT-NTO-rörelsen. Vi gör läger för barn och unga så att de får fina sommarminnen och upplevelser att ta med sig, för resten av livet. Vi behöver all sponsring vi kan få, så att vi kan erbjuda det bästa för alla barn och unga och alla ledare såklart!

Du/ni kan bidra med ekonomisk sponsring så att vi kan köpa in allt som behövs för att driva ett läger under en vecka. Vi köper in all mat och tillagar den på plats på lägerplatsen på en åker vi får låna av en bonde. Glass och godis, samt läsk går åt i vår godiskiosk! Utomhusaktivitetsgrejer tar vi tacksamt emot, även pysselgrejer. Vi gör även förbättringar på lägerplatsens alla delar som kiosk, utomhusdassen, kokplatsen, diskplatsen, lilla scenen, sjukstugan mm. Som TACK får du ett DIPLOM att hänga upp i din/er verksamhet. Vi gör även reklam för er på hemsidan och facebook samt på instagram. Ps. kom gärna förbi på lägret och säg hej, och har du barn eller barnbarn mellan 9-14 år så låt dem komma och delta på lägret! Scrolla längre ner för att se vilka som stödjer oss, klicka på bilderna så har du direktlänkar!

Ekonomiskt bidrag

Vill du/ni ge ett ekonomiskt bidrag till vårt läger som gör att fler barn och unga kan få chans att delta på lägret?
Bankgiro: 5430-7251
Skriv vem det är från och bidrag i meddelande fältet , om du/ni vill.

Företag och andra som vill vill stödja och hjälpa till så att fler barn och ungdomar får fina sommarminnen, kan ge ett ekonomiskt bidrag, ni får ett Diplom som TACK att hänga upp på kontoret eller hemma! Vi lägger även upp er företagslogga med länk här på vår hemsida och hoppas fler tar efter. Tillsammans gör vi skillnad!

Många barn har inte egen sovsäck, tält eller ens gummistövlar, vi brukar försöka köpa in och låna ut..
VI har barn som kommer från familjer som av någon anledning inte har råd med deltagaravgiften, och vi har fått flera förfrågningar redan nu i maj för 2024....du/ni kan sponsra valfri summa genom ett enkelt swish:
123-6796239

Sponsorer/Samverkansparter


Sponsorer/samarbete/samverkanVi tackar följande föreningar/företag för ekonomiskt bidrag/sponsring/samverkan och stöd på annat sätt som att tex hjälpa oss med att handla eller att iordningsställa upp och även ner lägret. Och vi tackar alla runtomkring som ställer upp med olika insatser både före, under och efter lägret! Utan er hjälp hade lägret inte blivit lika bra! 

 Sponsorer/samverkan 2024

IOGT-NTO Nya Bohus o Kungälv
IOGT-NTO Biografen Vara
IOGT-NTO Alingsås
Kandyz Trollhättan 
Fritidsbanken Trollhättan
Brandservice Trestad AB
AllOffice Trollhättan
Justnu Trollhättan
Lyreco Trollhättan
Biografen Lilla Edet
Vännplatsen secondhand IOGT-NTO
Fältarna Trollhättan
Familjehuset Trollhättan
Drogförebyggarna Trollhättan och Vänersborg Kommun
Fritidsgården Sjuntorp
IOGT-NTO Borås
Våra Gårdar
Tottes Event
IOGT-NTO Nya Stjärnan
IOGT-NTO Westgöten
Logen Ledstjärnan
22 Gustav Wasa Borås
Carl IX Mariestad
Junis Älvsborg
SIA Glass Trollhättan/Uddevalla


Tidigare bidragsgivare

Ariel Vårgårda
Melleruds Hopp
308 Borås
A W Styrlanders Minne, Lilla Edet
Friska Vindar, Herrljunga
IOGT-NTO-föreningarna i Bengtsfors kommun
7 end
IOGT-NTO Klippan, Göteborg
IOGT-NTO Skatås, Göteborg
Ungdomsstiftelsen
Göteborgs stad
IOGT-NTO Borås
IOGT-NTO Alingsås