Torsdag 26 Juli

Torsdag började som de andra dagarna, vakna 08.00, ner till stranden och sen frukost. Profilen idag handlade om nykterhet och som vanligt turas grupperna om att ha profil eller bada. Sen vid 13.00 blev det lunch.

När ledarna är lediga kan det hända vad som helst.

Verkstäderna drog igång som vanligt med kistbygge, geocatching, samarbetsövningar och pyssel. Kistbyggargruppen tröttnade lite och då passade Martin på att plocka fram fallskärmen som de gjorde lite lekar med innan de gick tillbaka till byggandet.

Senare på kvällen, efter hamburgare och godis, var det dags för disco. 

P hade gjort eget skumparty. 

Alla dansade och hade roligt, lite dansstopp och lekar. 

Sen äntligen var det dags för limbo som alla väntat på. 

En av de sista låtarna var såklart YMCA och då går ledarna lös. 

Sen lästes det lite godnattsaga och alla ungdomar somnade gott i sina tält.

 

Comments are closed.